CEO / Socialrådgiver

Anni Christensen

Om mig

Jeg er uddannet Socialrådgiver og produktionstekniker. Det betyder, at jeg har interessen for “det hele menneske” i arbejdslivet, privatlivet og organisationskulturens betydning. Det har inspireret mig til at starte min virksomhed – VirksomhedsSocialisten.

Mit mål er, at VirksomhedsSocialisten kan hjælpe dig og dine ansatte med at få plads til både arbejde og fritid i en travl hverdag. Du skal være klar over, at du altid kan få fat på mig. Sammen skal vi nemlig opnå det bedst mulige resultat. Både for din virksomhed og for dig og dine ansatte.

Sammen skaber vi mere

Du skaber allerede værdi i din virksomhed. Jeg kan hjælpe med at skabe endnu mere værdi, fordi jeg ser på din virksomhed med nye øjne.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre det mere synligt, at du tager et socialt ansvar for dine ansatte. Hvis du synes virksomhedskulturen skal forbedres eller hvis du vil være sikker på at dine medarbejdere og ledere trives, så kan jeg også hjælpe dig.

Jeg har skabt VirksomhedsSocialisten netop med det formål at skabe trivsel og udvikling på alle niveauer i din organisation.

Mine personlige værdier er tillid, ordentlighed, ærlighed, troværdighed og ligeværdighed blandt mennesker. Jeg tilslutter mig også professionsetikken i Dansk Socialrådgiverforening, der lægger vægt på individets værdighed, social retfærdighed, professionel integritet og medmenneskeligt ansvar.

Kontakt

Book et møde