Jeg hjælper organisationer med at optimere deres

Virksomhedskultur

En god virksomhedskultur er et af de vigtigste elementer, der skal til for at sikre et godt arbejdsmiljø og arbejdsglæde.

Desværre sker det nogle gange, at tonen bliver for hård, eller at der opstår andre udfordringer, som påvirker arbejdsglæden og produktiviteten.

Her kan jeg hjælpe, fordi jeg ser tingene udefra og kan stille spørgsmålstegn ved, hvorfor tingene er som de er.

Det samme gælder for arbejdsgangene i virksomheden. Med mit blik udefra har jeg retten til at undre mig og komme med forslag til, hvor I kan optimere endnu mere.

Anni Christensen

22 55 01 19

Book et uforpligtende møde

“Der er sket store ændringer – der er åbenhed til at snakke og ledelsen er deltagende. Der er vilje til forandring. Vi har indstillet afdelingen til arbejdsmiljøprisen inden for psykisk arbejdsmiljø, for at vise at vi er glade for de nye tiltag.”
Mette Krarup
Dansk Metal

Andre ting jeg kan hjælpe med:

Har du problemstillinger med medarbejdere?

Mangler du hjælp til at beholde medarbejdere?

Skal jeres produktivitet have et skub?

Har du brug for rådgivning som leder?

Socialrådgiver og Produktionstekniker

Jeg kender både mennesker og arbejdet på gulvet

Ærlighed

Når du vælger mig, får du en sparringspartner, der kærligt men ærligt tager hånd om dine medarbejdere, og stiller spørgsmålstegn ved status quo, hvis det giver mening.

Tillid

Tillid er grundstenen i mit arbejde. Jeg har tillid til, at de virksomheder jeg samarbejder med, ønsker at opnå det bedste resultat, og virksomhederne skal have tillid til, at jeg altid gør mit bedste for at finde den bedst mulige løsning.

Etik

Jeg er meget bevist om, at jeg hver dag træffer beslutninger, som kan få stor betydning for det enkelte menneske. Derfor følger jeg Dansk Socialrådgiverforenings professionsetik og tager ansvar, hvis et etisk dilemma skal løses.

Referencer

Det siger mine kunder

“For os er det offentlige system uoverskueligt. Det usynlige bliver synligt med sparring og viden fra området og fra det første samarbejde har vores besparelser været større end omkostningerne.”
Jacob Fink
Fink Byg ApS
“Vi kan blive fri for at læse om hvordan vi skal forholde os til lovgivning om sygdom, barsel osv. Vi drøfter problemet med både arbejdsgiver og medarbejder perspektiv. Det gør det lettere at finde en løsning som tilgodeser arbejdet vi udfører, men også tager et socialt ansvar for medarbejderens situation.”
Christian Kjærsgaard
Fink Byg Aps
“Der er sket store ændringer – der er åbenhed til at snakke og ledelsen er deltagende. Der er vilje til forandring. Vi har indstillet afdelingen til arbejdsmiljøprisen inden for psykisk arbejdsmiljø, for at vise at vi er glade for de nye tiltag.”
Mette Krarup
Dansk Metal