Jeg arbejder med flere forskellige parametre når jeg aftaler en konsulentopgave. Opgavens kompleksitet, kundens forventninger til afrapportering, forventet varighed af opgaven og om der er tale om opgaver som løses hos kunden eller fra kontoret.

Kørsel afregnes med statens takst. pr. kørt km.

Den første telefoniske kontakt vedr. en opgave er altid for min regning, da det er min mulighed for at vurdere om opgaven passer til mig og hvad du kan forvente af tidsforbrug på opgaven.

Som privatkunde er timeprisen 575,00 kr incl. moms.

Den første telefoniske kontakt på 15-20 minutter er for min regning. Du orienterer kort om opgaven og hvad du ønsker min hjælp til. Det er en god ide, at du har forberedt dette når du ringer.

Hvis vi bliver enige om en aftale, betaler du forud ved en bankoverførsel hvorefter opgaven påbegyndes. Du betaler altid som opstart for 3 timer, men er mit forbrug af timer mindre, får du pengene retur eller kan anvende tiden en anden gang.

Du vil ikke blive opkrævet ekstra for print og lignende. Eneste yderligere omkostning kan være kørsel efter statens takst.

Jeg bruger ikke flere timer end vi har aftalt på forhånd uden at kontakte dig.Jeg sender altid bekræftelse på vores aftale på mail, så begge har forstået opgaven og omfanget på samme vis.