Priser hos VirksomhedsSocialisten

Priser er varierende hos VirksomhedsSocialisten. Ved et job som Virksomhedkonsulent aftales prisen per job, hvor et job som Privat Socialrådgiver, er der et fast beløb. Du kan læse mere om det nedenfor, for at se præcist hvad det drejer sig om, samt hvad du kan forvente.

administrative_graa

Ved Virksomhedskonsulent er der flere parametre at gå ud fra for at finde en pris

Jeg arbejder med flere forskellige parametre når jeg aftaler en konsulentopgave med en virksomhed. Disse parametre lyder på: opgavens kompleksitet, kundens forventninger til afrapportering, forventet varighed af opgaven og om der er tale om opgaver som løses hos kunden eller fra kontoret.

Kørsel afregnes med statens takst. pr. kørt km.

Den første telefoniske kontakt vedrørende en opgave er altid for min regning, da det er min mulighed for at vurdere om opgaven passer til mig og hvad du kan forvente af tidsforbrug på opgaven.

Som privat kunde hos VirksomhedsSocialisten er timeprisen 575,00 kr incl. moms.

Den første telefoniske kontakt på 15-20 minutter er for min regning. Du orienterer kort om opgaven og hvad du ønsker min hjælp til. Det er en god ide, at du har forberedt dette når du ringer.

Hvis vi bliver enige om en aftale, betaler du forud ved en bankoverførsel hvorefter opgaven påbegyndes. Du betaler altid som opstart for 3 timer, men er mit forbrug af timer mindre, får du pengene retur eller kan anvende tiden en anden gang.

Du vil ikke blive opkrævet ekstra for print og lignende. Den eneste yderligere omkostning kan være kørsel, som vil kører efter statens takst.

Jeg kommer ikke til at bruge flere timer end vi har aftalt på forhånd, uden at kontakte dig. Jeg vil altid sende bekræftelse på vores aftale på mail, så begge parter har forstået opgaven og omfanget på samme vis.

Betalingen sker forud til konto i VestjyskBank reg. 7604 konto nr. 0001741224