Få hjælp til at komme igennem systemet efter en ulykke eller arbejdsskade og få en bedre

Livskvalitet

Som noget helt særligt så samarbejder jeg med private, som har været ude for arbejdsskade eller trafikskade.

Når du bliver involveret i en skade, så bliver første fokus ofte helbred, dagligdag og familie. Samtidig skal du forholde dig til undersøgelser, behandlere, forsikringsselskaber, arbejdsgiver, Jobcenter m. m.

Jeg kan hjælpe dig så hverdagen blive mindre kompliceret og bekymringen for fremtiden ikke tager over.

Sådan gør jeg:

Anni Christensen

22 55 01 19

Bliv ringet op

“For os er det offentlige system uoverskueligt. Det usynlige bliver synligt med sparring og viden fra området og fra det første samarbejde har vores besparelser været større end omkostningerne.”
Jacob Fink
Fink Byg ApS

Andre ting jeg kan hjælpe med:

Har du problemstillinger med medarbejdere?

Mangler du hjælp til at beholde medarbejdere?

Skal jeres produktivitet have et skub?

Har du brug for rådgivning som leder?

Socialrådgiver og Produktionstekniker

Jeg kender både mennesker og arbejdet på gulvet

Ærlighed

Når du vælger mig, får du en sparringspartner, der kærligt men ærligt tager hånd om dine medarbejdere, og stiller spørgsmålstegn ved status quo, hvis det giver mening.

Tillid

Tillid er grundstenen i mit arbejde. Jeg har tillid til, at de virksomheder jeg samarbejder med, ønsker at opnå det bedste resultat, og virksomhederne skal have tillid til, at jeg altid gør mit bedste for at finde den bedst mulige løsning.

Etik

Jeg er meget bevist om, at jeg hver dag træffer beslutninger, som kan få stor betydning for det enkelte menneske. Derfor følger jeg Dansk Socialrådgiverforenings professionsetik og tager ansvar, hvis et etisk dilemma skal løses.

Referencer

Det siger mine kunder

“For os er det offentlige system uoverskueligt. Det usynlige bliver synligt med sparring og viden fra området og fra det første samarbejde har vores besparelser været større end omkostningerne.”
Jacob Fink
Fink Byg ApS
“Vi kan blive fri for at læse om hvordan vi skal forholde os til lovgivning om sygdom, barsel osv. Vi drøfter problemet med både arbejdsgiver og medarbejder perspektiv. Det gør det lettere at finde en løsning som tilgodeser arbejdet vi udfører, men også tager et socialt ansvar for medarbejderens situation.”
Christian Kjærsgaard
Fink Byg Aps
“Der er sket store ændringer – der er åbenhed til at snakke og ledelsen er deltagende. Der er vilje til forandring. Vi har indstillet afdelingen til arbejdsmiljøprisen inden for psykisk arbejdsmiljø, for at vise at vi er glade for de nye tiltag.”
Mette Krarup
Dansk Metal