Jeg hjælper virksomheder med

Arbejdsfastholdelse

Mangler du hjælp til at beholde medarbejdere?

Som en ekstern medspiller i din virksomhed kommer jeg udefra og hjælper med at løse de problemstillinger, der ikke er fokus på i hverdagen – problemstillinger, som både ledelse og medarbejdere ved forringer arbejdsglæden og engagementet på arbejdspladsen.

Anni Christensen

22 55 01 19

Book et uforpligtende møde

“Vi kan blive fri for at læse om hvordan vi skal forholde os til lovgivning om sygdom, barsel osv. Vi drøfter problemet med både arbejdsgiver og medarbejder perspektiv. Det gør det lettere at finde en løsning som tilgodeser arbejdet vi udfører, men også tager et socialt ansvar for medarbejderens situation.”
Christian Kjærsgaard
Fink Byg Aps

Andre ting jeg kan hjælpe med:

Har du problemstillinger med medarbejdere?

Mangler du hjælp til at beholde medarbejdere?

Skal jeres produktivitet have et skub?

Har du brug for rådgivning som leder?

Socialrådgiver og Produktionstekniker

Jeg kender både mennesker og arbejdet på gulvet

Ærlighed

Når du vælger mig, får du en sparringspartner, der kærligt men ærligt tager hånd om dine medarbejdere, og stiller spørgsmålstegn ved status quo, hvis det giver mening.

Tillid

Tillid er grundstenen i mit arbejde. Jeg har tillid til, at de virksomheder jeg samarbejder med, ønsker at opnå det bedste resultat, og virksomhederne skal have tillid til, at jeg altid gør mit bedste for at finde den bedst mulige løsning.

Etik

Jeg er meget bevist om, at jeg hver dag træffer beslutninger, som kan få stor betydning for det enkelte menneske. Derfor følger jeg Dansk Socialrådgiverforenings professionsetik og tager ansvar, hvis et etisk dilemma skal løses.