Referencer

Logo_ikon_blaa

I mit samarbejde med Anni har jeg erfaret, at hun ikke alene har et omfattende kendskab til lovgivning, men hun har også en usædvanlig god evne til at se sammenhængen mellem praksis og lovgivning, og at se gode løsninger på vanskelige problemstillinger. Hun er derover samvittighedsfuld og ordentlig, og formår at formidle vanskelige ting på en klar og forståelig måde.

 

– Mette Thuesen

Psykolog
Logo_ikon_blaa

Sunds-El har profiteret af rådgivning og sparring allerede fra de tidligste faser af Annis selvstændige virksomhed i 2014. Hun har rådgivet på ledelses plan om mulighederne på sygedagpengeområdet m.m. og desuden ydet personlig rådgivning og sparring til medarbejdere i forbindelse med arbejdsmæssige og personlige udfordringer.
Vi har talt med Anni omkring de tilskudsordninger vi skal søge i forbindelse med lærlinge og vores andre medarbejder. Her mener vi, at hun vil kunne hjælpe os med at sætte dette i system, på grund af den måde hun arbejder på. Der er mange ordninger at holde styr på, og glemmer man at søge dette mister vi muligheden.

Sunds-El oplever, at Anni har de kompetencer, som vi mangler. Hun er god til at forklare, hvad det er, vi skal have fokus på.
Møder med hende er altid effektive, og derudover møder vi altid Anni velforberedt.

Vi ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde med hende.

 

– Mikael Knudsen

Sunds-El